Znamka Beautyblender lansirala prvo gobico, ki spreminja barvo!

Dvigni roko, če si že kdaj uporabila Beautyblender gobico za nanos ličil. Zdaj pa dvigni roko, če jo pred uporabo čisto vsakič zmočiš z vodo. Ja, tudi mi je nismo dvignili. Uporaba suhe gobice (ki je napačna) naj bi bila tako pogosta, da se je znamka odločila, da lansira omejeno kolekcijo Beautyblender gobic, ki so jo poimenovali Wave.

Poimenovana po spreminjanju barve, se iz rozaste v vodi spremeni v pastelno modro. Vsaka gobica je izdelana iz pene, ki se aktivira z vodo, poleg tega pa ima Wave tudi tehnologijo, ki jo aktivira temperatura – z njo ti vizualno pokaže, da je pripravljen za uporabo. In kot da to še ni dovolj, so na gobico dodali tudi napis “Wet me” (“Zmoči me”).

Ali je res tako pomembno pred uporabo navlažiti gobico? 100-odstotno da. To zagotavlja, da Beautyblender absorbira minimalno količino izdelka in ga več ostane na tvojem obrazu – kjer si ga dejansko želiš – ter manj na gobici. Poleg tega ustvari mehkejši in bolj spoliran videz.

Ne spreglej tudi, kakšna je razlika med originalno Beautyblender gobico in drogerijskimi kopijami ter kako podaljšaš življenjsko dobo Beautyblenderju!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry