10 popolnih jesenskih manikur

Lakiranje nohtov naj bi bilo najbolj sproščujoče delo v tednu, ampak kaj ko imamo toliko stekleničk lakov v različnih barvnih odtenkih, da se je kar težko odločiti, s katerim bi se nalakirale in ga še cel teden gledale na nohtih. Poleg tega pa da bi se še čim bolj ujemal z vsemi modnimi kombinacijami, ki jih bomo oblekle tekom delovnega tedna. In še huje je v salonu, ko je manikerka že pripravljena na lakiranje, ti pa gledaš v steno polno lakov in ne veš ali bi raje bolj kožno barvo, morda roza ali modro, kaj pa modno bordo rdečo? Skoraj tako nekako, kot ko izbiraš posipe za na svoj sladoled ali zamrznjen jogurt.

Ko ne veš kaj točno bi rada, se obrni na svojega najboljšega prijatelja z imenom Instagram. V zadnjem času na modnih in lepotnih blogerjih velikokrat opazimo bogate bordo rdeče in črne odtenke, vmes pa tudi veliko snežno belih popestritev. Oglej si naš izbor 10-ih jesenskih manikur, na katere se spomni, ko boš naslednjič neodločena stala pred celo steno ali polico lakov.

Bogata črna manikura je ‘must-have’ to jesen…

Bordo rdeča z nižanjem temperatur postaja vsako leto vedno bolj modna, zato si jo to jesen omisli vsaj enkrat.

Poslikave na nohtih niso izginile, so pa veliko bolj subtilne in ne toliko vpadljive. Kombiniraj nevtralne in temne odtenke.

Nisi razpoložena za temne odtenke? Potem si nohte nalakiraj z zelo svetlim odtenkom modre ali sive.

Čeprav se je poletje že dodobra poslovilo, bela barva na nohtih ne misli nikamor oditi.

Ker so lepotna pravila zato, da se jih krši, nosi spomladansko roza-vijolično manikuro v kateremkoli letnem času.

Nevtralni odtenki niso nikoli iz mode in to velja tudi za svetlo roza.

Popolna makovo rdeča barva je še ena barva, ki je modna 365 dni v letu, najbolj pa posegamo po njej, ko se temperature spustijo. Tudi tebe pogreje že samo pogled nanjo?

Jesenske teksture popelji na povsem novo raven. Nohte si nalakiraj z mat črno barvo!

Ko se temperature spustijo in vstopimo v hladnejše obdobje leta, se tudi oblačila iz živahnih barv spremenijo v temnejše odtenke, s katerimi pa se odlično ujamejo bordo nohtki.

Te zanima, kako fejkaš svežo manikuro kot profesionalka?