Chrissy Teigen in John Legend pričakujeta prvega otroka

Chrissy Teigen in John Legend bosta kmalu zibala!

29-letni fotomodel je veselo novico objavila v ponedeljek zvečer na svojem instagram profilu s simpatično fotografijo pod katero je zapisala:

“Z Johnom sva tako vesela, da lahko sporočiva, da sva v pričakovanju dojenčka. Kot vas že večina ve, sva se že kar nekaj časa trudila, da bi zanosila. Ni bilo lahko, vendar nisva obupala, saj sva komaj čakala, da dobiva svojega prvega otroka in povečava najino družino. Tako zelo sva vesela, da se je končno zgodilo. Hvala vsem za ljubezen in lepe želje. Zelo se že veselim dotikanja svojega trebuščka! Xx”

Chrissy je prejšnji mesec prvič javno spregovorila o tem, da ima težave z zanositvijo in novica je v trenutku preplavila celotni splet.

“Iskreno bom povedala, z Johnom imava težave,” je povedala v intervjuju, ko je promovirala prihajajoči šov ‘FABLife’ od Tyre Banks, v katerem tudi sama sodeluje in razkrila, da obiskujeta zdravnika za plodnost. “Otroke bi imela že 5 ali 6 let nazaj, če bi se to zgodilo,” je dodala. “Ampak moj bog je bil to zahteven proces…” Zagotovo pa to ne bo njun zadnji otrok, saj je Chrissy leta 2014 za revijo Sports Illustrated povedala, da si želi ‘Angelina-Brad’ tipa družine.

Bi rada izvedla, kaj je brazilska skrivnost za sijočo kožo?