Bi rada hitreje shujšala? Pred obroki zaužij TA vitamin!

Si si kdaj zaželela, da bi obstajala kakšna mala čudežna tabletka, ki bi ti pomagala izgubiti trdovratno odvečno težo? Če verjameš ali ne, dejansko obstaja!

Vitamini so ključen del popolne uravnotežene prehrane in uživanje prehranskih dodatkov je odličen način, s katerim zagotoviš, da tvoje telo prejme dovolj teh hranil. Če s svojo vsakodnevno prehrano ne boš zaužila dovolj vitaminov, se lahko zaradi tega celo rediš, tako da pazi!

Čeprav so vsi vitamini pomembni, pa nekateri bolj spudbujajo hujšanje kot drugi. Obstaja en vitamin, ki pretresa zdravstveno industrijo, zaradi neverjetnih učinkov na hitrejše izgubljanje telesne teže.

To je vitamin D! Ta vitamin dokazano pomaga pri izgubi telesne mase in maščob. V neki študiji so ženske, ki so uživale vitamin D, se zdravo prehranjevale in redno telovadile, izgubile kar 3 kilograme več kot tiste, ki vitamina D niso jemale.

Študije pa so tudi pokazale, da so ljudje, ki jim primanjkuje vitamina D, običajno težji kot tisti, ki zaužijejo dnevno dozo tega vitamina. Zelo preprosto vneseš dovolj vitamina D s prehranskimi dodatki, najdeš pa ga tudi v nekaterih svojih najljubših živilih, kot so jajca, losos, meso, marelice, breskve, avokado, brokoli, buča, paprike, sladek krompir in mlečni izdelki.

Te morda zanima tudi, kateri vitamin ti najbolj pomaga upočasniti staranje in s katerim vitaminom in mineralom do kože brez mozoljev?