Domov » VIP » Bo Meghan Markle jutri do oltarja pospremil princ William?

Bo Meghan Markle jutri do oltarja pospremil princ William?

VIP
Bo Meghan Markle jutri do oltarja pospremil princ William?
📷 Profimedia

Meghan Markle je močno upala, da jo bo do oltarja na jutrišnji kraljevi poroki s princem Harryjem lahko pospremil njen oče Thomas Markle, vendar pa so se plani povsem spremenili, ko je pretekli ponedeljek priznal, da se je sam dogovoril za fotografije s paparaci, da bi izboljšal svojo javno podobo, česar javnost ni najbolje sprejela, nato pa je moral v sredo prestati še operacijo na srcu, ki je dokončno odločila njegovo usodo glede (ne)udeležbe na poroki.

Meghan je včeraj le podala izjavo glede svojega očeta: “Na žalost se moj oče ne bo udeležil poroke. Vedno me je skrbelo za očeta in upam, da bo dobil svoj prostor, ki ga potrebuje, da se osredotoči na svoje zdravje. Rada bi se zahvalila vsem, ki velikodušno pošiljate sporočila podpore.”

In kdo bi zdaj lahko prevzel nalogo Thomasa in Meghan pospremil jutri do oltarja?

Njena mama Doria Ragland

Ena od najbolj očitnih izbir bi bila Meghanina mama Doria Ragland. Zelo sta si blizu, saj je Meghan po ločitvi staršev živela z mamo, poleg tega pa jo bo tako ali tako na jutrišnji poroki pospremila v avtu do cerkve Svetega George-a.

To pa sploh ne bi bilo prvič, da bi mati pospremila hčero do oltarja na kraljevi poroki. Kraljica Victoria je leta 1885 do oltarja pospremila svojo najmlajšo hčero, princeso Beatrice, ko se je poročila s princem Henryjem Battenbergom.

Princ William

Tudi član kraljeve družine lahko prevzame dolžnost. Princ William bo sicer že priča svojemu mlajšemu bratu princu Harryju, vendar mu to nikakor ne preprečuje možnosti, da se odloči tudi za spremstvo neveste do oltarja. To je v preteklosti že storil svak princa Philipa, ko je leta 1960 do oltarja pospremil princeso Margaret, saj njen oče kralj George VI. ni bil več živ.

Princ Charles

Oče ženina nima nobene uradne dolžnosti med slovesnostjo, zato je vsekakor na voljo za spremstvo neveste do oltarja. Prav tako je zelo navdušen nad njuno zvezo. Valežanski princ in njegova žena Camilla, vojvodinja Cornwalla, bosta po poroki gostila večerni sprejem in zabavo v vili Frogmore House.

Nihče

Meghan je že uveljavila svojo neodvisnost kot samozavestna 36-letna ženska. Samostojni sprehod skozi kapelico bi bila dokončna potrditev o njeni notranji moči in prepričanju, da se je pripravljena pridružiti kraljevi družini.

Ne spreglej pa tudi, zakaj Meghan Markle ne bo imela poročne priče in pa koliko bo stala kraljeva poroka!