Britney Spears prepričana, da je bil Sam Asghari plačani vohun

Po njenem razhodu z možem Samom Asgharijem, Britney Spears zdaj verjame, da je “na skrivaj delal” z njenim očetom Jamiejem Spearsom in mu posredoval informacije, ki bi mu pomagale, da bi jo obdržal pod svojim 13-letnim skrbništvom.

29-letni Sam je v začetku tega meseca po samo 13-ih mesecih zakona vložil zahtevo za ločitev od 41-letne Britney, vendar pa je vir blizu pop zvezdnice zdaj potrdil, da je začela resno dvomiti o legitimnosti romance že dolgo pred tem, preden sta se uradno razšla.

Preberi si tudi:
Razkrito, kakšno predporočno pogodbo sta podpisala Britney Spears in Sam Asghari

Razkrito, kakšno predporočno pogodbo sta podpisala Britney Spears in Sam Asghari

Britney Spears se je prejšnji teden poročila z dolgoletno ljubeznijo Samom Asgharijem in par je res podpisal predporočno pogodbo. Podrobnosti o tem, kaj je šlo v predporočno pogodbo,…

“Britney ima razlog za domnevo, da je Sam na skrivaj delal z njenim očetom Jamiejem že od začetka njunega razmerja. Sam bi Jamieju posredoval informacije, ki bi mu pomagale, da bi jo obdržal pod skrbništvom. V zameno je imel Sam dostop do nje in njenega denarja. Britney ima zdaj občutek, da jo je Sam ves čas zavajal,” je vir pojasnil za Daily Mail.

1. februarja 2008 so Britney neprostovoljno dali pod oskrbo njenemu očetu Jamieju Spearsu in odvetniku Andrewu M. Walletu, potem ko se je pevka več mesecev nenavadno obnašala v javnosti.

V skladu s pogoji konzervatorstva se ni smela poročiti ali odločati o lastni kontracepciji. Poleg šokantnih obtožb o zlorabi s strani očeta je razkrila tudi, da ji je skrbništvo, ki ji ga je odredilo sodišče, preprečilo, da bi se takrat poročila s Samom. Trdila je tudi, da je bila prisiljena uporabljati mireno, da ne bi zanosila.

Sodnik je Britney prekinil skrbništvo novembra 2021. Sam je 16. avgusta letos vložil zahtevek za ločitev zaradi “nepremostljivih razlik”. Pred njegovim zahtevkom je TMZ poročal, da Sam verjame, da ga je Britney prevarala. Mediji so poročali tudi o tem, da je Britney fizično zlorabljala Sama.

Preberi si tudi:
[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

[VIDEO] Super Bowl LVI: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem in ostali med polčasom zavzeli oder

In gost presenečenja je bil nihče drug kot… Nastop med polčasom Super Bowla LIV se je zgodil danes ponoči in nam ponudil ogromno nostalgije z nekaterimi najboljšimi hip-hop…

Prijateljem naj bi rekel, da ga je pop princesa fizično napadala v njunih sedmih letih skupnega življenja, TMZ pa poroča tudi, da je bil par vpleten v številne pretepe, v katerih so bili prisiljeni posredovati varnostniki.

Preberi si tudi:
Britney Spears - Modna.si

Britney Spears končno pripravljena povedati svojo zgodbo!

Britney Spears je na svojem Instagram profilu razkrila, da bo 24. oktobra izdala svoj memoar z naslovom “The Woman In Me”. “Britneyjino prepričljivo pričanje na javnem sodišču je…