Caitlyn Jenner spregovorila o vročem posnetku Kim Kardashian in Ray J-ja

Caitlyn Jenner je spregovorila o vročem posnetku Kim Kardashian in o tem, kaj ve o tem, kako je bil objavljen v javnosti.

73-letnica je edina članica družine Kardashian-Jenner, ki je spregovorila v Sky-jevi dokumentarni seriji House of Kardashian.

V dokumentarcu so jo vprašali o Kiminem vročem posnetku z Ray J-jem, ki je v javnost pricurljal leta 2007.

Preberi si tudi:
Kris Jenner in Kim Kardashian

Bivši partner Kim Kardashian trdi, da je Kris Jenner lažnivka

Kris Jenner je bila nedavno gostja v oddaji The Late Late Show with James Corden in v njej privolila, da jo priklopijo na detektor laži in zastavijo nekaj…

Caitlyn, ki je bila v tistem času še Bruce, je rekla, da je bila njena takratna reakcija: “Kar koli se že dogaja, ne vem, kaj je to in grem na igrišče za golf.”

Dodala je: “Če sem iskrena z vami, sem se tega preprosto izognila. Kris nikoli ni govorila z menoj o tem. S Kimberly nisem nikoli govoril o tem. Ne vem, kaj se je zgodilo, zakaj se je zgodilo.”

Caitlyn so vprašali, ali sta Kim in Kris sodelovali pri izdaji posnetka. Odgovorila je: “Nimam pojma. Nikoli, nikoli nisem imela tega pogovora niti si nisem želela imeti tega pogovora.”

Preberi si tudi:
TOLIKO denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007!

TOLIKO denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007!

Kim Kardashian je dandanes vplivna, poslovna ženska, včasih pa je bila le resničnostna zvezdnica, ki je iskala svoj veliki prodor na sceno. V zgodnjih 2000-ih je bila Kardashianka…