fbpx

Lana Del Rey sporočila, da bo ves zaslužen denar podarila mestom

Lana Del Rey razkrila, kaj bo naredila z denarjem, zasluženim s turnejo.

38-letna pevka je pravkar zaključila svojo jesensko turnejo z 10-imi nastopi po izdaji svojega devetega studijskega albuma “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”.

Na svojem zadnjem nastopu v četrtek, 5. oktobra v Charlestonu v West Virginiji, je Lana oboževalcem povedala, kaj namerava narediti z izkupičkom od prodaje vstopnic.

Na odru je Lana razkrila, da bo denar, ustvarjen s turnejo, podarila vsakemu mestu, v katerem je nastopala.

V posnetku, ki so ga delili oboževalci, je Lana povedala: “Samo želela sem se zahvaliti tebi in vsem mestom, v katerih sem bila pred tem. Prav tako sem vam želela povedati, za kaj je vredno, vsaka vstopnica, vsak dolar se vrne nazaj v mesto.”

Pevka je nadaljevala: “Ker zame ne gre za to. Vem, da se sliši smešno, ampak hodim na turneje, ker mi je všeč … Ni mi treba. Enostavno mi je všeč in gre za mesta, v katerih smo bili.”

@lanzadelrey Lana Del Rey Activism a Thread #lanadelrey #lana #lanadelreyedit #lanadelreyfans #lanadelreystans #lanatok #lanadelreyfan #lizzygrant #lanadelreylive #lanatok ♬ original sound – LanzaDelRey

Na nedavni turneji je Lana največ nastopala v južnih zveznih državah ZDA, saj je poleg Zahodne Virginije koncertirala še v Tennesseeju, Teksasu, Alabami, Floridi, Misisipiju, Severni Karolini in Pensilvaniji.

Preberi si tudi:
Beyoncé - Modna.si

Beyoncé gladko pometla s konkurenco! V samo enem letu je zaslužila vrtoglavih…

Ameriška poslovna revija Forbes je objavila seznam pevk, ki so lani zaslužile največ denarja. Na seznamu največjih zaslužkaric vodi Beyoncé z vrtoglavim zneskom – 115 milijonov dolarjev v…