Frizerka sester Kardashian razkrila #1 nasvet za zdrave lase!

Živimo v svetu, ko so frizerji in umetniki ličenja že sami po sebi zvezde in ni je večje med njimi, kot je frizerka družine Kardashian, lasna gurujka Jen Atkin. V kratkem začenja tudi s frizerskimi tečaji (Mane Addicts University), na katerih bo razkrivala trike, kako ustvariti voluminozno pričesko Kim Kardashian ali prefinjen visok čop Kendall Jenner.

Prvo in največje pravilo je, da si las ne strižeš zelo pogosto,” pravi Jen. “Ljudje pravijo, da si moramo striči lase na 8 tednom? Ne. Pojdi k frizerju na vsake 4 mesece. Lasje ti bodo hvaležni, ti pa boš kaj hitro opazila napredek v dolžini.” Čeprav nas je kar malo presenetila njena izjava in Jen tudi ni povedala zakaj je mnenja, da si je lase potrebno striči manj (šele na 4 mesece) pa bomo njen nasvet z veseljem upoštevale, saj je zelo prijazen do denarnice, konec koncev pa je tudi frizerka slavnih sester Kardashian, ki vse slovijo po čudovitih laseh!

Razkrila pa je še nekaj lasnih modrosti. Jen pravi, da lahko brez slabe vesti prišparaš nekaj denarja na penah in šamponih za lase, tako da ti za čudovite lase zanje ni potrebno zapravljati na stotine evrov. “Osebam z mastnim lasiščem običajno najbolj ustrezajo drogerijski šamponi. Ko pa govorimo o maskah in lasnih oblikovalcih pa svetujem, da sežete malo globlje v žep in nikar ne šparate na njih.”

Razumemo, Jen!

Preveri še, kako se izogneš razcepljenim konicam na laseh in preproste trike, kako se znebiš mastnih las!