Hailey Bieber pokazala popolno spomladansko manikuro (+ kaj vse je uporabila)

Fenomen glaziranih oziroma zastekljenih nohtov se še kar nadaljuje, saj se ne moremo naveličati lepih bisernih manikur. Zdaj pa nam je Hailey Bieber pokazala “nohte z zastekljeno rožnato žele glazuro” (v originalu “pink jelly glaze nails”), ravno prav za spomladansko-poletni čas.

Hailey je prvič zaslovela s svojimi zdaj prepoznavnimi ‘glaziranimi krof nohti‘, ko jih je nosila na Met Gala 2022. Prvoten izgled je bil francoska manikura s prosojnim, mlečnim odtenkom, ki je bil nato prekrit s kromiranim šimrom.

Zastekljena rožnata žele glazura je narejena iz kombinacije osnovne barve v prosojni roza barvi žvečilnega gumija, prekriti s kromiranim šimrom tako kot originalna različica.

Hailey je z manikuro debitirala na Instagram fotografiji svoje lepotne znamke Rhode.

Zaradi velikega povpraševanja, kako je bil videz nohtov narejen, se je njena manikerka Zola Ganzorigt odločila, da pokaže celotni postopek in razkrije tudi izdelke, ki jih je uporabila.

Začela je z nanosom prozornega podlaka, nato pa zmešala živo roza OPI-jev gel lak ‘Hotter Than You’ s snežno belim ‘Alpine Snow’ in kančkom prozornega podlaka, da ga je naredila bolj prosojnega. Nato je dodala svoj priljubljeni kromirani šimer, OPI-jev ‘Tin Can Man’ in vse zapečatila s sijočim nadlakom. Voilà!