Igralka Eva Longoria razkrila, da jih je imela že pri 18-ih!

Eva Longoria je zvezdnica s čudovitimi, gostimi, dolgimi lasmi, ki pa si jih mora barvati že od osemnajstega leta. Zakaj? Ker je imela že pri tej starosti na glavi ogromno sivih las.

41-letna igralka, ki je obraz in zastopnica lepotne znamke L’Oréal je spregovorila o tem, kako pogosto si mora barvati lase: “O joj. Skoraj polno glavo sivih las sem imela že pri 18-ih. Tako da moram v frizerski salon hoditi na nekje 2 tedna in tudi po barvanju mi kdaj kakšen siv las štrli ven. Zato kadar potujem ali nisem v domačem mestu, nujno potrebujem popravek. Za prekrivanje narastka sem včasih uporabljala maskare, ki pa so pustile lase čudne na otip. Potem sem začela uporabljati črno senčilo za oči, ki pa ga je v trenutku odpihnil veter.”

Eva si je lase neštetokrat prebarvala na blond, rdečo in celo črno za vloge v televizijskih serijah in filmih, vendar pa je priznala, da so bile vse te barve prezahtevne za vzdrževanje.

“Vse odtenke sem že imela na laseh. Blond, rdečo, črno. Na blond sem si pobarvala lase, ko sem igrala v seriji Desperate Housewives, ampak je bilo to barvo tako težavno vzdrževati. Potem pa sem si za nek film pobarvala lase na rdečo in tudi ta barva ni bila ravno enostavna za vzdrževanje. Zelo mi je všeč, da se bliža pomlad. Všeč so mi blond konice. Všeč mi je balayage, ker je manj kot ombré in izgleda bolj naravno.”

Razkrivamo, zakaj začnejo ženske siveti že v svojih dvajsetih (ali še prej!) in kako narediš suhe in poškodovane lase ponovno zdrave in sijoče!