Irina Shayk in Bradley Cooper si želita drugega skupnega otroka!

Po tem, ko sta bila tri leta ločena in ločeno skrbela za svojo prvorojenko Leo, naj bi se Irina Shayk in Bradley Cooper zdaj trudila povečati svojo družino.

Bližnji vir je za Page Six povedal, da po razhodu junija 2019, 47-letni igralec in 36-letna manekenka zdaj aktivno poskušata zanositi. “Pripravljata se na razširitev njune družine,” je o nekdanjih zaročencih povedal vir. “Poskušata zanositi.”

Novica pa niti ni takšno presenečenje. Bradley in Irina sta avgusta peljala svojo 5-letno hčerko Leo na tropske družinske počitnice.

Preberi si tudi:
Bradley Cooper in Irina Shayk na skupnem dopustu pokazala izklesani postavi

Bradley Cooper in Irina Shayk na skupnem dopustu pokazala izklesani postavi

Izgleda, da Bradley Cooper in Irina Shayk uživata na družinskih počitnicah! V nedeljo (28. avgusta) je 36-letni ruska supermanekenka na družbenih omrežjih objavila več fotografij z dopusta s…

Vir je takrat povedal, da bi lahko bila sprava v načrtu. “To je bil pravi družinski oddih in razmišljata, da bi bila spet skupaj. Irina bi rada, da bi njena hči imela brata ali sestro. Oba [Bradley in Irina] nista bila z nikomer drugim v resnem razmerju in oba si želita imeti otroka. Oba razmišljata, da je morda zdaj čas, da se končno zares ustalita.”

Preberi si tudi:
Irina Shayk razkrila, kako ohranja brezhibno kožo

Irina Shayk razkrila, kako ohranja brezhibno kožo

Irina Shayk razkriva vse svoje lepotne skrivnosti! 35-letna ruska manekenka je pokazala svojo lepotno rutino za Vogueovo video serijo Beauty Secrets. “Obožujem ličila, vendar mislim, da moramo mi…