Johnny Depp na filmskem festivalu v Cannesu prejel 7-minutne stoječe ovacije

Vrnitev Johnnyja Deppa v Hollywood se je tudi uradno začela in to na odmeven način.

Še pred letom dni je v novicah prevladoval Johnnyjev sodni proces zaradi obrekovanja proti njegovi nekdanji ženi Amber Heard, zdaj pa se zdi, da je igralec na vrhu sveta, potem ko se je udeležil filmskega festivala v Cannesu, kjer je promoviral svoj novi film.

To je bila tudi njegova prva rdeča preproga, odkar je dobil tožbo proti svoji nekdanji partnerki in kar ni in ni mogel izbrisati nasmeha z obraza.

Preberi si tudi:
Amber Heard po izgubljeni tožbi: "Še vedno ljubim Johnnyja Deppa"

Amber Heard po izgubljeni tožbi: “Še vedno ljubim Johnnyja Deppa”

Amber Heard pravi, da ima veliko mešanih občutkov do Johnnyja Deppa po sojenju, a eden od teh občutkov je očitno ljubezen … tudi po vseh grdih izjavah. Pred…

Ljudje naj bi vzklikali njegovo ime, ko je prišel na dogodek, ena ženska pa je celo jokala, ko je poskušala pritegniti njegovo pozornost. In če si mislila, da je že to ogromno, počakaj, da vidiš odziv v Palaisu, kjer je bila predstavitev filma.

Variety poroča, da je aplavz trajal sedem minut, Depp pa je zadrževal solze, kar lahko vidiš tudi v spodnjem videu, ganjena pa je bila tudi njegova soigralka in direktorica filma Maïwenn.

Preberi si tudi:
Johnny Depp - Modna.si

Dior plačal Johnnyju Deppu rekordnih 20 milijonov dolarjev

Johnny Depp prejel rekordno plačilo za obraz Diorjevega moškega parfuma Sauvage. Igralčeva triletna pogodba z Diorjem je vredna 20 milijonov dolarjev, poroča Variety. To je najbolj donosna pogodba…