Domov » Prehrana & Recepti » Kaj o tebi razkriva način, kako najraje ješ sladoled

Kaj o tebi razkriva način, kako najraje ješ sladoled

Prehrana & ReceptiZanimivosti
Kaj o tebi razkriva način, kako najraje ješ sladoled
📷 Fashion Twinstinct

Veš že, kaj o tebi razkriva tvoj najljubši vonj sveče, najljubša pijača, ki jo naročiš v lokalu in kaj, če želiš na letalu vedno sedeti ob oknu ali prehodu. Kaj pa povejo o tebi preference glede načina uživanja sladoleda? Beri naprej…

Če imaš najraje kepico sladoleda v skodelici…
Si realistična oseba. Klasična skodelica pomeni, da si analitično in racionalno misleča. Zelo verjetno si odgovorna, družinsko usmerjena in delovna. Dolgočasna? Morda. Prizemljena? Vedno!

Če imaš najraje kepico sladoleda v kornetu…
Si optimistična oseba. če si pripravljena sprejeti dejstvo, da ti bo lahko sladoled začel kapljati po oblačilih, si idealistična in slediš svojemu srcu. Kozarec je zate vedno na pol poln, ampak ne s sladoledom.

Če si ljubiteljica sladolednih kup…
Si ambiciozna. Če si mnenja, da nobeno sladoledno doživetje ni popolno brez smetane, preliva in češnje na vrhu, potem si odprta, strastna in motivirana oseba.

Če obožuješ sladoledne šejke…
Si svobodomiselna. Nočeš se ukvarjati z žlico, si mlada po srcu, neustrašna in ne bojiš se sprejemati impulzivna tveganja.

Če najraje ješ sladoled kar iz banjice…
Si praktična, iznajdljiva, pragmatična in zelo dobra vodja. V bistvu točno veš, kako opraviti določeno delo in ne zabušavaš.