Domov » FIT » Kako 48-letna Bethenny Frankel brez telovadbe ohranja fit postavo

Kako 48-letna Bethenny Frankel brez telovadbe ohranja fit postavo

FITLepota & zdravjeVIP
Kako 48-letna Bethenny Frankel brez telovadbe ohranja fit postavo
📷 Bethenny Frankel / Instagram

Zvezdnica serije The Real Housewifes of New York City in Skinnygirl mogulka je razkrila, kako ohranja svojo zavidljivo postavo kljub temu, da ne telovadi.

Nobena skrivnost ni, da ima 48-letna Bethenny Frankel osupljivo postavo, vendar pa je ustanoviteljica in direktorica podjetja Skinnygirl za HollywoodLife razkrila, da to ni posledica stroge vadbene rutine, ampak le zdravega načina prehranjevanja.

In kako ima lahko uspešna podjetnica pri svojih letih izklesane trebušne mišice brez delanja trebušnjakov in katerekoli druge vaje? “Sama ne telovadim, ampak tudi ne jem veliko ‘umetne’ hrane. Pojem kos torte in pomfri ter ničesar zelo barvitega ali umetnega.”

Kar se tiče njenega vsakdanjega zajtrka, kosila in večerje pa izgleda, da pri njej ni popolnoma nič stalnega. “Pri meni ni nič tipičnega. Lahko jem muffin ali jajčno omleto iz beljakov ali toast z avokadom,” je razkrila. “Za kosilo imam lahko juho in solato ali zelenjavni burger, kos zdrave pizze ali veliko pisano solato. Za večerjo pa jem karkoli od zrezka, zelenjavnega burgerja do zdravih testenin ali karkoli si moja hči zaželi. Niti dva dneva nista enaka, vendar se nikoli za nič ne prikrajšam. Vsak dan si privoščim vsaj eno slaščico, ampak nikoli ne pretiravam. Ne verjamem v odrekanje in prenajedanje. V moji knjigi Naturally Thin je vse razkrito. Nikoli se ne prenajedam in uživam zelo raznoliko hrano. Če si nečesa resnično zaželiš, potem si to tudi privošči. Še nihče se ni zredil zaradi enega piškota ali polne pesti pomfrija,” je še hudomušno dodala.

Ne spreglej pa tudi, kakšno hrano uživa Halle Berry, da ima pri 52-ih takšno postavo in lepotnih skrivnosti Kate Beckinsale, da pri 45-ih izgleda stara 25!