Kako izgleda življenje osebne asistentke Kim Kardashian West

Stephanie Sheppard je spregovorila o svoji šefici!

Stephanie Sheppard je desna roka resničnostne zvezdnice že od leta 2012 in pravi, da je upravljanje Kiminega urnika res zelo naporno delo. Čeprav se zdijo vsa ta potovanja po svetu in pojavljanje v resničnostni seriji Keeping Up with the Kardashians glamurozna, pa Stephanie priznava, da če si pomočnik ene od svetovno najbolj znanih oseb, ni kaj dosti časa za počitek.

“Kim si nikoli ne vzame dopusta. Je najbolj delavna oseba, oba sta, tako ona kot tudi Kanye,” je razkrila. “Spominjam se obdobja lansko leto, ko smo dobesedno šli iz New Yorka v Miami pa nazaj v New York in nato na Islandijo, v Los Angeles, na Kubo … tudi Cannes je bil nekje vmes.”

yeah

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on


Stephanie je tudi razložila, da si je celotna družina vzela premor po Kiminem ropu v Parizu oktobra 2016, ko so ji grozili s pištolo. Po incidentu je morala tudi Stephanie prevrednotiti svoje življenje.

“Bilo je grozljivo. Takrat sem morala ostati zbrana in poskrbeti, da smo Kim čim hitreje in varno odpeljali domov. Seveda si ne morem niti predstavljati, skozi kaj vse je morala iti, s čim se je morala ukvarjati, ampak tudi sama sem postala veliko bolj previdna,” se spominja. “Kadarkoli sem sama doma me je malo strah. Tako da sem kupila nekaj dodatnih poprovih sprejev.” In nadaljuje o Kim: “Kjerkoli sva, je moja prioriteta zaščititi Kim. Resnično bi dala življenje zanjo.”

Ima pa nasvet za vse, ki si želijo biti na njenem mestu: “Zelo pomembno je, da ostaneš prizemljen in skromen – še posebej, če delaš s tako družino kot so Kardashiani. Zdi se mi, da si vsi mislijo, kako glamurozna je ta služba – in ne morem lagati, je. Resnično, ta družina je tako zabavna in potujemo v neverjetne kraje in počnemo izjemne stvari. Ampak ne pozabite, da če si asistent, potem s tem delovnim mestom pride tudi tovorenje kovčkov in torb in prevzemanje krivde nase, ko avto ne pride pravočasno, ko zamuja letalo ali pa ko gre karkoli drugega narobe. Velikokrat sem že zamočila. Sem samo človek. Veliko mladih deklet me sprašuje, kako biti odlična asistentka. In svetujem jim dve stvari: Prva je, da če zamočiš, prevzemi odgovornost. Reci ‘Žal mi je. Bom popravila stvari.’ Druga pa je, da si iznajdljiva. Če tvoj nadrejeni želi ali potrebuje nekaj, moraš narediti čisto vse, da to stvar tudi dobi. Nič ne sprašuj, samo naredi.”

taking a pic with my fans

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on


Ali si vedela, da lahko v novem resničnostnem šovu Kim Kardashian sodeluješ tudi ti? Kim pa je tudi razkrila, katerega makeup trenda ne bomo nikoli več videli na njej!