Kako nositi bele kavbojke (7 koristnih nasvetov)

Ko pomisliš na denim stalnice, so bele kavbojke zelo visoko na seznamu must-have kosov, poleg klasičnih skinny hlač in laskavih kavbojk na zvonec. Ampak za razliko od prej omenjenih modelov, bele kavbojke mnogim povzročajo nemalo preglavic pri stiliranju in prav zato smo zbrali skupaj nekaj nasvetov, kako nositi bele kavbojke in izgledati več kot fantastično.

Tretiraj jih kot klasičen jeans

Kadar si v dvomih, se drži preprostosti. Ja, že res, da so drugačne barve, ampak bele kavbojke so točno to – kavbojke. In kot takšne jih lahko nosiš s praktično čimerkoli bi nosila srednje ali temno modre kavbojke. Nikar ne razmišljaj preveč in jih preprosto kombiniraj s klasičnimi t-majicami, srajcami in puloverji. Z vsem, kar bi kombinirala zraven klasičnih modrih kavbojk.

Naredi jih elegantne

Bele kavbojke običajno pričarajo misli o poletnih večerih in dopustih, ampak nikar se ne omejuj samo na to, saj so bele kavbojke veliko bolj vsestranske kot si misliš. Vse je odvisno od tega, s čim jih kombiniraš: zraven obleci srajco ter obuj leopardje salonarje in že si pripravljena na popoldanske koktejle.

Modna monotonost

Smo velike ljubiteljice monokromatskega oblačenja: zelo enostavno je sestaviti stajling, poleg tega pa tak videz pristoji čisto vsem. Za popestritev lahko dodaš torbico v živahnem odtenku, opazne uhane ali pa okoli vratu oviješ tanek šal, ki je trenutno zelo v modi.

Nevtralni odtenki od glave do pet

Če ti je všeč monokromatski videz, nočeš pa biti od glave do pet oblečena v belo, potem kombiniraj bele kavbojke z nežno roza ali bež barvo. Svetli odtenki se lepo dopolnjujejo z belo, poleg tega pa videz naredijo malenkost bolj zanimiv.

Naj jih zasenči drugo oblačilo

Bele kavbojke so tudi odlične za ustvarjanje nevtralne osnove stajlinga, h kateremu lahko kombiniraš opazno oblačilo, kot je na primer plašč v živahni barvi.

Obuj čevlje v kožni barvi, da podaljšaš noge

Pogosto slišimo pritožbe, da bele kavbojke izgledajo dobro samo na manekenkah z dolgimi nogami. Prvo kot prvo, to sploh ni res. Čisto vsaka (ne glede na višino) lahko izgleda fantastično v belih kavbojkah, če boš le upoštevala nekaj stilskih trikov. Zraven obuj čevlje v kožni barvi, ki bodo tvoje noge optično naredili tako dolge, kot jih ima Karlie Kloss (no, skoraj). Za dvojni učinek podaljšanja pa naj bodo čevlji spredaj oblikovani v špico.

Razmisli o različnih modelih

Nikoli se ne bomo odrekle belim ‘skinnykam’, ampak v omari je dovolj prostora še za kakšen drug model belih kavbojk: od raztrganih ‘boyfriend’ kavbojk in zvonastih hlačnic do belih kulotk in športno-elegantnih hlač.

Ne spreglej tudi, katere največje modne trende leta 2017 boš videvala čisto povsod ter kaj kupiti (in česa ne) v trgovinah s hitro modo!