Domov » FIT » Kako se Victoria’s Secret angeli pripravljajo na spektakularni šov

Kako se Victoria’s Secret angeli pripravljajo na spektakularni šov

FITLepota & zdravjeVIP
Kako se Victoria’s Secret angeli pripravljajo na spektakularni šov
📷 Profimedia

Victoria’s Secret manekenka spregovorila o dietah in treningih…

Victoria’s Secret angel Stella Maxwell se pripravlja na letošnji težko pričakovani modni spektakel. 27-letnica se bo pridružila Gigi in Belli Hadid, Sari Sampaio in še mnogim drugim lepoticam na modni pisti v Šanghaju, ki ga bo tokrat obiskala prvič. Manekenka je spregovorila o tem, kako se pripravlja na modni šov in česa se letos najbolj veseli.

Kako ohranjaš svojo postavo fit pred šovom?

“Pred modnim šovom rada delam raznolike vaje. Rada hodim v hribe s prijatelji ali pa le peljem psa na sprehod. Rada treniram tudi z osebnim trenerjem ali pa delam jogo. Ker imam doma bazen, včasih zjutraj naredim nekaj krogov – to me resnično poživi in pripravi na nov dan.”

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on


Ali mesece pred VS modnim šovom kaj spremeniš svojo prehrano? Ali se kateremu živilu popolnoma odpoveš?

“Vedno poskušam uživati uravnoteženo prehrano, nikoli je ne spreminjam drastično. Poskušam jesti vsega po malo – zmernost je ključna pri prehrani. Uživam le nekoliko več beljakovinskih šejkov, ker pred šovom vadim malo več in si želim ostati močna.”

Katero vajo najraje delaš pred modnim šovom?

“Veliko delam jogo, saj mi zelo pomaga pri fokusu – tako mentalnem kot fizičnem. Vzame mi le uro časa na dan, po njej pa se vedno počutim pozitivno in boljše volje.”

Česa se najbolj veseliš letošnje leto?

“Dejstva, da bo na Kitajskem, ker še nikoli nisem bila na Kitajskem! Zato se zelo veselim, da si jo bom lahko ogledala. In tudi glasbene nastope – ne vem še, kdo bo nastopil, vendar komaj čakam, da izvem. Komaj čakam, da vidim vse spektakularne videze. Že zdaj vem, da bo to resnično ubijalski modni šov!”

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on


Leta 2015 si postala angel. Kako si se počutila, ko so ti sporočili to novico?

“To je bil verjetno en izmed najboljših dni v mojem življenju. Zdelo se mi je, kot da sanjam – definitivno eden od največjih vrhuncev moje celotne kariere.”

Ali si videla, kako čudovit je prestižni Victoria’s Secret Fantasy nedrček in kako Alessandra Ambrosio brez odrekanja ohranja top postavo?