Kakšna preča ti najbolj pristaja

Kakšno prečo najraje nosiš je seveda povsem tvoja odločitev, ampak kot pravi frizerski guru Ken Paves, obstaja logičen razlog, zakaj zvezdnice z A-liste pogosto stopijo na rdečo preprogo z ‘globoko’ stransko prečo. Taka pričeska namreč še bolj poudari oči in glamurozni makeup.

“Preča ‘globoko’ na eni strani usmerja pozornost na obrvi in s tem na oči,” razlaga Ken. “Če narediš prečo tam, kjer je lok tvojih obrvi najvišji, boš s tem še bolj intenzivno poudarila makeup.” Najlažje jo narediš na mokrih laseh, ki jih v tem položaju posušiš do suhega. Če pa si si lase ravnokar umila in posušila pa naredi prečo kjer želiš in jo posprejaj z lakom za lase z visokim sijajem, da bo preča stala na mestu cel dan, tako kot mora.

Seveda pa ni potrebno, da se vse vrti okoli oči in Ken se tega zaveda, zato ima zate v rokavu še en preprosti eno-sekundni trik. Ko imaš prečo globoko na eni strani, lase na drugi strani, kjer je zdaj večina las, zatakni za uho. Tako boš zdaj poudarila tudi ličnice in čeljustno kost.

Na kateri strani pa ti najraje nosiš prečo? Morda na sredini? Sporoči nam spodaj v komentarjih, nato pa si poglej še 5 trikov, kako se znebiš mastnih las.