Konec oddaje ‘Keeping Up With The Kardashians’?

Po incidentu v Parizu, ko so Kim Kardashian-West oropali in grozili s pištolo v začetku prejšnjega tedna, so nemudoma prekinili snemanje oddaje Keeping Up With The Kardashian za nedoločen čas. Predstavnik televizijske mreže E! je za Us Weekly povedal, da je “Kimino dobro počutje trenutno na prvem mestu. Nobene odločitve še nismo sprejeli, kdaj se bo snemanje oddaje nadaljevalo.” Priljubljeni resničnostni šov je na sporedu že skoraj 9 let, trenutno pa se predvaja 12. sezona.

Nove epizode bodo na sporedu zopet 23. oktobra, kot je že nekaj časa načrtovano, vendar pa od incidenta naprej niso posneli popolnoma nič novega. Tiskovni predstavnik televizijske mreže E! je tudi potrdil, da oddaje niso snemali v času ropa v Parizu.

Člani družine Kardashian-Jenner v zadnjem času bolj malo objavljajo na socialnih omrežjih. Molk je prekinila Caitlyn Jenner, ko je 5. oktobra na Instagramu objavila fotografijo Kim Kardashian, medtem ko Kendall in Kylie Jenner nadaljujeta z običajnimi vsakodnevnimi objavami.

Družina je sicer lani podpisala pogodbo še za 3 sezone KUWTK, kar pomeni, da bi se oddaja predvajala vse do leta 2018. Nihče zaenkrat še ni spregovoril o tem, ali se bo ta pogodba po pariškem incidentu kaj spremenila.