Kourtney Kardashian in Travis Barker razkrila spol njunega prvega skupnega otroka

Kourtney Kardashian pod srcem nosi…

Prejšnji konec tedna se je 44-letna zvezdnica udeležila koncerta skupine Blink-182 od njenega moža Travisa Barkerja v Los Angelesu, kjer je svojo nosečnost svetu oznanila tako, da je dvignila napis “Travis, noseča sem.”

Preberi si tudi:
Travis Barker, Kourtney Kardashian - Modna.si

Kourtney Kardashian na koncertu Blink-182 presenetila Travisa Barkerja: “Noseča sem!”

Kourtney Kardashian je v petek zvečer na koncertu Blink-182 ukradla šov s pretresljivo novico … noseča je!! Zvezdnica resničnostnih šovov je stala v nabito polni dvorani in opazovala…

Teden dni pozneje, v petek, 23. junija je Kourtney na družbenih omrežjih delila nekaj fotografij z dopusta s svojima otrokoma, na eni o fotografij (tretji po vrsti) pa je pokazala tudi svoj rastoči trebušček. “Sladko poletje 🥝🥑🍐🥭,” je Kourtney zapisala ob seriji fotografij na Instagramu.

V soboto, 24. junija pred le nekaj urami pa sta Travis in Kourtney svetu razkrila tudi, katerega spola je njun prvi skupni otrok. Družini se bo pridružil … fantek!

To bo četrti otrok za Kourtney, ki ima že tri z bivšim Scottom Disickom: Mason (13), Penelope (10) in Reign (8), tretji pa bo tudi za 47-letnega bobnarja skupine Blink-182: Alabama (17), Landon (19) in pastorka Atiana De La Hoya (24), ki jih ima z bivšo Shanno Moakler.

Preberi si tudi:
Kendall Jenner - Modna.si

Je Kendall Jenner noseča?

Kendall Jenner je edina članica družine Kardashian-Jenner, ki je še brez otrok. V napovedniku za 4. epizodo 3. sezone serije The Kardashians 27-letno supermanekenko eden od producentov v…