fbpx

Pharrell Williams pokazal detajle luksuzne ‘milijonarske’ torbe Louis Vuitton

Samo za najbogatejše VIP stranke!

Pharrell Williams, ki je nedavno debitiral s svojo prvo kolekcijo za znamko Louis Vuitton, je pokazal detajle svoje rumene športne torbe Louis Vuitton “Millionaire”, ki je opremljena z dodatki, da naredi vtis tudi na največje ljubitelje prestiža.

“Vsak del na torbi je zlat. To je drugače. Ta se imenuje milijonarska. Nosijo jo milijonarji,” je ponosno povedal Pharrell.

“Vsak košček torbe je zlat, kot je zadrga, zobci na zadrgi so zlati, vse okovje, vsaka zakovica. To je zlato. Očitno diamanti. Ta veriga je prava. Ima pravi jermen, a saj veste — tako je, tako je.”

Torba LV Speedy, ki je izrezana iz krokodiljevega usnja, je vsekakor izstopala v Pharrellovi prvi kolekciji kot moškega kreativnega direktorja Louisa Vuittona, s katero je v torek, 20. junija debitiral na pariškem tednu mode pred zvezdniško publiko.

Preberi si tudi:
Pharrell Williams za Louis Vuitton - Modna.si

VIDEO: Pharrell Williams debitiral s svojo prvo kolekcijo za Louis Vuitton

Pharrell Williams je pravkar debitiral s svojo prvo kolekcijo kot novi kreativni oblikovalec moške kolekcije Louis Vuitton. 50-letnik se je ob koncu revije med pariškim tednom mode v…

Torba LV Speedy “Millionaire” je na voljo v več barvah, poleg rumene tudi v rdeči, zeleni, oranžni in modri, cena pa znaša, kot že samo ime pove, 1 milijon dolarjev. Rihanna je torbe z monogramom prvič predstavila že pred torkovo modno revijo, ko so milijonske torbe obkrožale njen nosečniški trebušček na plakatu Louis Vuitton v Parizu.