Lady Gaga pokazala svoj zabuhel obraz in prestrašila oboževalce

Nedavni intervju pevke Lady Gaga z lepotno vplivnico Nikkie de Jager, bolje znano pod imenom NikkieTutorials, je nekatere prestrašil številne oboževalce pevke.

Medtem ko je 38-letna dobitnica grammyja razpravljala o svojem prihajajočem albumu LG7 in svojem osebnem življenju s 30-letno YouTuberko, so nekateri oboževalci na X-u/Twitterju izrazili zaskrbljenost nad tem, da so njene obrazne poteze bolj okrogle oziroma bolj napihnjene kot običajno.

Po ogledu objave je en oboževalec na X-u zapisal: “Ali sem samo jaz ali njen obraz izgleda nekoliko otekel.” Drugi je dodal: “[Lady Gaga] nikoli ni izgledala bolj napihnjena”, tretji pa je dodal: “Prvič nisem prepoznal, da je Lady Gaga, njen obraz je nekoliko zabuhel.”

@mtvuk LG7 IS COMING! @nikkietutorials got the tea during Gaga’s @HausLabs launch and we’re shaking rn 🚨🚨 who do you want @ladygaga to collab with on LG7?? #ladygaga #nikkietutorials #lg7 #newmusic #mtvuk #mtvmusic ♬ original sound – mtvuk

Obraz Lady Gage se v zadnjem času spreminja kot kameleon. Še ne dolgo nazaj so se njeni oboževalci spraševali, ali je zaradi shujšanega izgleda morda podlegla shujševalni drugi Ozempic ali si je dala morda izsesati bukalno maščobo iz lic, zdaj pa se vsi čudijo njenemu zabuhlemu izgledu.

Preberi si tudi:
Lady Gaga - Modna.si

Lady Gaga o tem, kaj bi počela, če ne bi bila slavna pevka

Lady Gaga je nedvomno ena najbolj prepoznavnih zvezd na svetu. Njeni načrti za prihodnost pa so nekoliko manj znani javnosti. 36-letna pevka je v nedavnem intervjuju spregovorila o…