Domov » Lepota & zdravje » Lepotni trend, ki ga boš to poletje videvala povsod

Lepotni trend, ki ga boš to poletje videvala povsod

Lepota & zdravjeNega
Lepotni trend, ki ga boš to poletje videvala povsod
📷 Evelina’s Fashion Cafe

Že leta opazujemo vse od Zoë Kravitz in Kylie Jenner do Taylor Swift in Jennifer Lawrence, kako svoje lase barvajo na platinasto blond, pepelnato blond in ledeno blond ter občudujemo, kako lahko kljub vsem agresivnim postopkom svoje lase ohranjajo sijoče in zdrave. Če si tudi sama lase pobarvala na katero izmed prej naštetih odtenkov, potem še predobro veš, da je takšno barvo tudi zelo težko ohranjati.

Vse smo vedele, da bo slej ko prej prišel trenutek, ko bodo šli beli lasje iz mode … in to se bo (na našo srečo) zgodilo letošnje poletje!

Najnovejši lasni trend, ki je tudi zelo seksi, se pravzaprav vrača nazaj v 90-ta leta. Je sončen, lahkoten in pristoji večim tenom polti kot pepelnato blond. Z veseljem pozdravljamo zadnji lasni trend – si pripravljena, da svoje lase pobarvaš na zlato-blond?

(Profimedia)

Zlato-blond lasje za poletje 2018!

Povsem normalno je, da si vsake toliko časa zaželiš malo spremembe na glavi in nič nenavadnega ni, če je tvoj apetit po hladnih, pepelnato blond laseh zbledel in se zdaj bolj navdušuješ nad toplejšimi, zlatimi odtenki.

Ta čudoviti odtenek si lahko opazila že na marsikateri hollywoodski zvezdnici, med drugim na Kate Winslet, Sarah Michelle Gellar, Pameli Anderson, Reese Witherspoon in številnih drugih lepoticah iz 90-ih.

Zlato-blond odtenek je ne le manj agresiven do tvojih las, ampak izgleda tudi veliko bolj naravno od pepelnatih in ledeno blond odtenkov.

 

Kako skrbeti za zlato-blond lase?

Čeprav barvanje las na ta odtenek ni tako škodljivo kot na platinasto blond, pa moraš tudi za zlato-blond lase redno skrbeti in jih negovati. Frizerja prosi, naj bo odtenek bolj masleno-blond in ne rumeno-blond. Priporočena je uporaba šampona in balzama brez sulfatov, saj izdelki z vsebnostjo sulfatov odstranjujejo barvo z las in jih tudi izsušujejo.

Nimaš že po naravi svetlejših las? Tudi, če so tvoji lasje rjavi ali rdečkasti si lahko v trendu. Svojega frizerja prosi, da ti naredi nekaj zlato-blond pramenov na sprednjih laseh ali pa tehniko “balayage” po celotni glavi.

Ne spreglej pa tudi 5 najbolj trendovskih mani-pedi kombinacij lakov na nohtih in 5 najbolj trendovskih vzorcev poletja 2018!