Lepotni trik: Kako s pomočjo prsta ugotoviti popoln odtenek šminke zase

TikTok, megapriljubljena platforma družbenih medijev, ki slovi po zabavnih videjih, lepotnih skrivnostih, tračih slavnih in viralnih plesnih posnetkov, je svetu v zadnjih nekaj letih ponudila tudi zanimive lepotne trike, ki jih ljudje kar ne morejo nehati poskušati.

Od najbolj enostavne francoske manikure, mešanja tekoče podlage z vodo do hipnotiziranja z belimi pikami okoli oči in najbolj privihanih trepalnic.

Danes pa s teboj delimo osupljiv lepotni trik, ki je številnim ljubiteljem ličil na spletu že pomagal najti popoln odtenek šminke za ustnice. Vse, kar potrebuješ, da najdeš svojo popolno barvo šminke za ustnice, so konice tvojih prstov.

V 1-minutnem viralnem posnetku, ki ga je slavna lepotna vplivnica Nikkie de Jager (@NikkieTutorials ) delila s svojimi 6,3 milijona sledilci, jo lahko vidimo, kako si uščipne konico prsta, kar prisili kri, da priteče na to področje in razkrije rdečkasto-roza odtenek. “Torej, ko naredim to,” medtem ko stiska konico prsta, “je ta roza odtenek tukaj moja popolna barva?” Nato primerja številne šminke v svoji zbirki z barvo, ki jo je ustvaril njen stisnjen prst in končno pristane na najbližjem odtenku.

@nikkietutorials almost had to go for a purple color! #foryou #fyp #transformation @unbiden ♬ original sound – nikkietutorials

Prvotni video je julija letos ustvarila uporabnica TikToka @Unbiden in od takrat si ga je ogledalo že več kot 15,5 milijona ljudi, zbral pa je že več 567.000 všečkov.

@unbiden #makeup ♬ WooYoungWooGreeting – KOJOOBOO

Vsekakor vredno poskusa, se strinjaš? 💄

Preberi si tudi:
Trik s korektorjem, ki je preplavil TikTok!

Trik s korektorjem, ki je preplavil TikTok!

Lifting brez posega! Preteklost so dnevi, ko smo pod oči nanašale korektor v trikotniku – makeup trik s TikToka se imenjuje “fox eye” (“lisičje oko”), ki je nova…