Manikerka od Hailey Bieber pokazala, kako ustvariti subtilno francosko manikuro

Nohti Hailey Bieber so vedno vroča tema pogovorov med ljubitelji lepote. Ne glede na to, ali ima ‘glazed donut’ manikuro s svetlečim zaključkom ali božično različico ‘glazed donut’ nohtov, karkoli ima Hailey na nohtih izgleda lepo.

Zdaj pa je njena najljubša manikerka Zola Ganzorigt delila skrivnosti, kako je ustvarila eno Haileyjinih najboljših manikur v zadnjem času – subtilno francosko manikuro, ki jo je nosila v prazničnem času. Na našo srečo to sploh ni bila tista praznična manikura, ki je primerna le za decembrski čas, ampak takšna, da jo lahko nosimo skozi celo leto.

Najprej Zola vsak noht nalakira z zelo bledim roza odtenkom. Tako svetlim, da se v bistvu zlije s samim nohtom.

Konico nato pobarva s smetanasto belo barvo – ne močno belo, kot jo običajno povezujemo s francosko manikuro, temveč z nežnejšim in bolj bledim odtenkom. Ko se lak posuši, nanese tanek nanos kromiranega prahu za sijaj in lesketanje, nato pa na prstanec skrbno nanese majceno zlato pentljo.

Čeprav v videoposnetku ni omenila, pa je Zola v predelu za komentarje delila točne izdelke, s katerimi je oživila Haileyin praznični videz nohtov. Za osnovo je uporabila OPI-jev lak za nohte v odtenku ‘Bubble Bath’ in samo eno plast nežnega belega laka v odtenku ‘Funny Bunny’ za subtilno francosko konico. Zola tudi ni povedala, kateri izdelek je uporabila za dodaten sijaj, vendar na Hailey pogosto uporablja OPI Chrome Effects Powder v odtenku Tin Man Can. To je tudi ključen izdelek za njenimi zdaj ikoničnimi glaziranimi noht.