Domov » VIP » Meghan Markle ne bo smela več zapirati svojih avtomobilskih vrat

Meghan Markle ne bo smela več zapirati svojih avtomobilskih vrat

VIP
Meghan Markle ne bo smela več zapirati svojih avtomobilskih vrat
📷 Profimedia

Morda ima to nekaj zveze z nedavno prometno nesrečo princa Philipa…

Pred nekaj meseci so bili ljudje šokirani, ko je Meghan Markle sama zaprla vrata avtomobila. Čeprav navadni smrtniki to počnemo vsak dan, pa člani kraljeve družine tega že nekaj časa naj ne bi počeli. No, od zdaj naprej pa bo to povsem prepovedano.

Vse od prometne nesreče princa Philipa pred nekaj tedni so se zdaj kraljevi uradniki za zaščito odločili, da kraljevi člani ne bodo smeli več sami zapirati avtomobilskih vrat. Čeprav se zdi čudno, pa naj bi se za to odločili iz podobnega razloga kot za to, da se kraljevim članom ni treba pripenjati z varnostnim pasom – na primer, če morajo hitro oditi.

Bližnji vir je razkril, da “čeprav se zdi zapiranje vrat povsem nepomembna stvar, pa lahko naredi ogromno razliko…bog ne daj, da bi šlo kaj narobe med prihodom na dogodek, vendar mora imeti varnostna služba možnost, da čim hitreje, v nekaj sekundah, spravi člane kraljeve družine nazaj v avto, če je to potrebno.”

Meghan smo na nekaj nedavnih dogodkih lahko videli, kako sama zapira avtomobilska vrata, vendar tega od zdaj naprej ne bo smela več početi.

Ne spreglej pa tudi, kako se vojvodinja suseška oblači v prostem času in kakšne barve bo otroška sobica prvorojenca!