Nekaj je zelo narobe s fotografijami Belle Hadid in Kendall Jenner v spodnjem perilu

Uganeš, kaj?

Bella Hadid in Kendall Jenner sta razkrili kar precej gole kože na fotošutingu za revijo Love magazine in čeprav obe na fotografijah izgledata fantastično, smo na teh črno-belih posnetkih opazili zelo resen problem. Ne, to niso modne mrežaste najlonke ali zapeljivo spodnje perilo in tudi nič ni povezano z retuširanjem ali Photoshopom slik, čeprav smo prepričani, da je bilo obojega kar precej.

Spodaj si oglej fotografiji in poskusi ugotoviti, kaj je narobe z njima:

Love 17

A photo posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on


Če se praskaš po glavi, ker ne moreš ugotoviti kaj je, naj te kar sami opozorimo na problematiko: tako Hadidova kot tudi Jennerjeva v roki držita cigareto. Leta 2017 smo! Vsi vemo, da cigarete povzročajo resne zdravstvene težave, vključno z rakom in emfizmom. Antitobačne skupine že leta delajo na tem, da bi uporabo cigaret prepovedali v oglasih in editorialih, saj ti častijo in poveličujejo kajenje ter škodljivo dejanje prikazujejo kot ‘kulsko’.

To je trend, ki ga lahko videvamo povsod in za razliko od mrežastih nogavic so cigarete absolutno nekaj, česar ne bomo nikoli odobravali. Bella in Kendall, kaj delata?!

Ne spreglej tudi zvezdniških lepotnih trikov, ki ne stanejo popolnoma nič!