Oglej si napovednik prenovljene družinske nanizanke Polna hiša!

Kot smo že pisali, se priljubljena družinska serija Polna hiša vrača! In tokrat bo še bolj polna, saj bodo v njej stanovali vsi nekdanji družinski člani (z izjemo Michelle), pridružili pa se jim bodo še trije sinovi vdovele D.J. in pa njena najboljša prijateljica in nekdanja soseda Kimmy s svojo hčero. V originalu se nova serija imenuje ‘Fuller House’, kar v dobesednem prevodu sicer pomeni ‘še bolj polna hiša’, vendar pa je Fuller v tem primeru D.J.-in poročni priimek, saj prenovljena serija temelji na vzgajanju njenih treh sinov. Poglej si, kako pestro bo dogajanje v hiši tokrat!

“Serija Fuller House bo imela prav tako ljubeč, čustven in družinski pridih,” je pojasnila Candice Cameron Bure, ki igra D.J. Fuller. “Noro je spet biti na tem mestu.” Jodie Sweetin, ki v nanizanki igra Stephanie Tanner, pa pravi: “Družina smo že od začetka snemanja serije, kar je več kot 20 let nazaj in smo zdaj celo še bolj povezani kot včasih.” Zdaj pa stopi še v zakulisje snemanja serije Fuller House z njenimi glavnimi junakinjami Candace, Jodie in Andreo.

V Ameriki bo serija prvič predvajanja 26. februarja, kdaj pa jo bomo lahko videli na slovenskih malih zaslonih pa na žalost še ni znano.