Okrašena preča je trenutno najbolj vroč lasni trend

Barvanje lasnih konic ali t.i. ombre efekt je že davna zgodovina. Te dni dobivajo največ pozornosti na glavi preče in to z dvema barvnima trendoma, ki odlično zakrijeta tudi morebitni narastek na laseh.

Mavrična preča

Lottie Tomlinson je spopularizirala mavrično prečo oz. t.i. ‘rainbow roots’. Kako jo ustvariš? Izmenično nanašaš različne barve eno zraven druge na lase pri lasišču. To je začasni videz in lahko z njim eksperimentiraš kolikor te je volja.

Lottie-jini lasje so pobeljeni in pri korenu pobarvani s pastelnimi barvami, zasluge za čudovit rezultat pa imajo briljantni frizerji v salonu Bleach London. Če imaš temnejšo barvo las lahko ta trend ustvariš s svetlejšimi, živimi, neon barvami, ki bodo popolnoma zasenčile naravno barvo ostalih las.

Bleščeča preča

Za bleščečo prečo oz. t.i. ‘glitter roots’ nanesi bleščice po robu lasišča ali pa vzdolž preče. Je lahko sploh še kaj bolj prazničnega od tega?

Izbiraš lahko tudi med bleščicami v obliki srčkov in zvezdic. Da pa bo svetleči prah ostal na mestu, prečo premaži z malo gela ali voska. Spiranje te umetnine pa je druga pesem. Pripravi se, da boš morala kar nekajkrat šamponirati, ampak za ta nor bleščeč izgled se absolutno splača malo potrpeti. Se strinjaš?

Ti je všeč ta trend vendar bi raje malo bolj subtilen videz? Potem nanesi bleščice zgolj na lasišče po preči. Modno in elegantno!

Oba trenda sta tako odštekana in še bolje izgledata na zanimivih frizurah kot so fige, čopki ali francoske kite. In kaj je najboljše pri obeh? Začasno prekrijeta narastek na laseh in podaljšata čas med obiski frizerja. Ja, narastki na laseh še nikoli niso bili tako v modi!

Poglej si še ostale preproste načine, kako skriješ narastek na laseh!