Praznični stylingi z Lauren Conrad

Čeprav zunaj ne izgleda nič kaj zimsko in praznično, je veseli december že tu! Službene zabave, praznično okrašene ulice in trgovine, postavljanje novoletne jelke in še in še. Za Lauren Conrad je to najlepši čas v letu. “Tako topel in poseben je občutek, ko krasiš novoletno jelko, zavijaš darila, srečuješ prijatelje na decembrskih zabavah in preživljaš kvalitetni čas s svojo družino.”

Za spletno stran WhoWhatWear je Lauren sestavila nekaj čudovitih svečanih stylingov za različne vrste zabav. Poglej si njene najljubše modne kombinacije skupaj z vedno dobrodošlimi stilskimi nasveti. Naj se decembrsko slavje začne!

Udoben pulover + Krilo z bleščicami

“To je en izmed mojih najljubših stylingov za novoletno zabavo ali božično večerjo v družinskem krogu. Kombiniranje tekstur naredi videz zanimiv in hkrati igriv. Zelo mi je tudi všeč, kako pleten pulover to dolgo svečano bleščeče krilo spremeni iz elegantnega večernega modnega kosa v dnevnega.”

Umetno krzno + Kombinezon s čipko

“Ta prevelik teksturiran plašč je nepričakovan (in zelo udoben) način, kako dati piko na i skoraj vsakemu stylingu. Je ženstven in hkrati malo odbit, torej popoln za čez koktejl oblekico zvečer ali jeans in t-majico čez dan.”

Glamurozna koktejl obleka + Salonarji s kovinskim leskom

“Ta elegantna obleka s kovinskim leskom je popolna za praznično koktejl zabavo ali zimsko poroko. Silhueta je klasična in preprosta, lesketajoči material pa je tisto, zaradi česar je ta styling popoln za posebne večere v času praznikov.”

Lahkotna poletna obleka + Svetleče oxfordke

“Za letošnje praznike bom definitivno stopila iz svoje udobne cone in oblekla stvari, ki jih nisem še nikoli prej. Zakaj pa ne, ane? Vse od časa do časa potrebujemo odmor od petk in te bleščeče oxfordke so popolne za ta premor. Kombiniraj jih z lahkotno plapolajočo obleko, čez ramena pa ogrni blazer. Ta videz je popoln za večerni zmenek v tvoji najljubši restavraciji.”

Telirana jakna + Skinny jeans

“Telirana jakna je tisti kos oblačila, ki lahko popolnoma spremeni izgled tvojemu stylingu. Kombiniraj jo s svileno bluzo in skinny jeansom, da ustvariš popolno kombinacijo dneva za v pisarno ali sestanke. Je zelo funkcionalni videz, a hkrati še vedno eleganten, zelenkasta barva na salonarjih pa je ravno pravšnja poživitev. Tak styling obožujem za s sestanki napolnjene dneve, ki se končajo v lokalu s prijateljicami in koktejli v roki.”

Usnjena jakna + Čipkasta maxi obleka

“To je en izmed mojih najljubših transformacijskih ‘iz-dneva-v-noč’ stylingov. Kombiniranje ženstvene obleke v barvi slonovine (z detajli čudovite čipke) in usnjene jakne je odličen način za ustvarjanje svežega videza. Nogavičke do gležnjev pa dodajo črnim edgy gležnjarjem z vezalkami ravno pravšnjo mero simpatičnosti.”

Te zabavne nasvete za praznično obdarovanje preprosto moraš videti! Seveda pa se za ta čas spodobi, da so tudi nohtki praznično obarvani.