fbpx

Princ William in Kate Middleton na božični slovesnosti prvič z vsemi tremi otroki

Princ William in Kate Middleton se v javnosti redko pojavita z vsemi tremi otroki, tokra pa sta se z njimi udeležila praznične slovesnosti na božični dan!

Princ in princesa valežanska sta bila kot popolna družinska slika s svojimi otroki, princem Georgeom (9), princeso Charlotte (7) in princem Louisom (4) med obiskom cerkve sv. Marije Magdalene v Norfolku v Angliji v nedeljo, 25. decembra zjutraj.

To je bilo tudi prvič, da se je Louis udeležil prazničnega sprehoda kraljeve družine do cerkve.

Družini sta se pridružila Williamov oče kralj Charles in njegova žena kraljica soproga Camilla, ki božič gostita na posestvu Sandringham. To je njihov prvi božič brez kraljice Elizabete, ki je umrla pred nekaj meseci.

Kraljeva družina - Modna.si
Kraljeva družina (Foto: Profimedia)

Po cerkvenem bogoslužju se kraljeva družina zbere na kosilu s pečenim puranom in sladico iz parjenega sadnega pudinga. Vsi gledajo božični nagovor monarha ob 15. uri in to je letos kot kralj prvič storil Charles.

Preberi si tudi:
Kraljeva slaščičarka razkrila najljubši recept družine za božične piškote

Kraljeva slaščičarka razkrila najljubši recept družine za božične piškote

Prazniki so očitno spodbudili kraljevo družino, da nas obdaruje s svojim najljubšim receptom za božične piškote. Osebna slaščičarka kraljice Elizabete je na @TheRoyalFamily Instagram računu delila recept za…