Razkrivamo najbolj popularne diete, na katere prisegajo zvezdnice

Bi rada na hitro shujšala, vendar ne veš kako? Zgleduj se po svojih najljubših zvezdnicah, ki so razkrile, kako se prehranjujejo, da njihova telesa na rdečih preprogah vedno izgledajo popolna.

Brezglutenska dieta

Največja skrivnost Kourtney Kardashian za izgubo teže je uživanje živil brez glutena. Priznala je, da je bilo na začetku zelo težko spremeniti prehrano, vendar pa je bilo to nekaj najboljšega, kar je naredila zase in za svoje telo.

Rastlinska dieta

Ko si J.Lo želi shujšati, je njena najljubša dieta rastlinska dieta. “V bistvu ne uživam ne mlečnih izdelkov ne mesa, vse temelji na rastlinski osnovi – kar je dejansko zrastlo iz zemlje. Všeč mi je, da uživam več zelenjave. Veliko bolje se počutiš zaradi nje,” je pojasnila pevka.

Dieta brez mlečnih izdelkov

Kako lahko telo Khloe Kardashian izgleda tako dobro? Resničnostna zvezdnica se je razšla z mlečnimi izdelki. In čeprav ta sprememba ni bila enostavna, pa je Khloe razkrila, da je našla okusne zamenjave za mlečne izdelke. “Vedno sem mislila, da je mandljevo mleko ogabno. Nikoli ga nisem niti poskusila, ker sem predvidevala, da mi ne bo všeč. Potem pa sem se podučila o mlečnih izdelkih ter kaj povzročijo telesu in jih izločila iz prehrane. Nato sem seveda poskusila mandljevo mleko in ga takoj vzljubila.”

Lososova dieta

Če mora Victoria Beckham shujšati nekaj kilogramov, je prvo živilo, ki ga doda v svojo prehrano losos. Ne samo, da ji pomaga shujšati, ampak tudi pomaga ohranjati njeno kožo čisto in sijočo.

Atkinsova dieta

Potem, ko je Kim Kardashian rodila Sainta, je morala hitro izgubiti poporodno težo. Poslužila se je Atkinsove diete, s katero je v prvih treh mesecih izgubila 18 kilogramov. “Bila sem na strogi Atkinsovi dieti. Strogi, strogi, strogi. Po prvem otroku mi je bilo res težko biti na dieti, po drugem pa je bilo vse veliko lažje in ugotovila sem, da je ogromno odvisno od prehrane. Rada telovadim in vsekakor je treba za izklesano telo delati vaje, vendar pa prehrana igra zelo pomembno vlogo pri hujšanju. Morala sem ostati osredotočena. Izločiti sem morala vse sladkarije, čeprav sem res zelo sladkosneda. Vendar sem sprejela ta izziv. Res je noro opazovati, skozi kaj vse gre lahko telo in kaj vse zmore.”

Veganska dieta

Lea Michele bolj intenzivno telovadi, ko želi shujšati. Poleg tega pa je tudi na striktni veganski dieti, ki ji pomaga do hitrejše izgube teže in do bolj zdravega počutja. “Gre za to, da moramo biti dobri do svojega telesa in do našega planeta. Obožujem hrano, vendar mislim, da je veliko bolj zabavno na meniju najti jedi, ki so dobre zame.”