Rihanna pokazala svoje naravne lase – Poglej, kako kratki so!

Rihanna, se je v nedeljo, 9. junija sprehajala po New Yorku z verjetno najkrajšo pričesko, kar jih je imela v svoji dolgoletni karieri.

A tokrat za spremembo ni nosila lasulje, po katerih je znana, ampak je pokazala svoje kratke, naravne, skodrane lase.

Rihanna - Modna.si
Rihanna pokazala svoje kratke, naravne, skodrane lase. (Foto: Profimedia)

To pa je storila le dan pred lansiranjem njene linije izdelkov za nego las Fenty Hair, ki bo za ljudi, ki so se na strani prijavili na seznam, na voljo danes, 10. junija, za vse ostale pa od 13. junija dalje.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

Rihanna vstopa v svet izdelkov za lase: Fenty Hair

Rihanna širi svoj imperij z novo znamko Fenty Hair! 36-letna pevka in podjetnica bo lansirala novo linijo izdelkov za nego las, ki bo na voljo veliko prej, kot…

“Moji lasje so bili vedno velik del moje kariere in osebnega razvoja in @fentyhair je bil ustvarjen, da bi bil v koraku z našimi lasmi in življenjskim slogom – medtem ko nenehno krepi in popravlja naše lase z vsako uporabo 💪🏿,” je zapisala na Instagramu. “Komaj čakam, da vsi to doživite!! pritisnite 🔗 v moji biografiji, da se prijavite in prvi nakupujete!”

Preberi si tudi:
Beyonce - Modna.si

VIDEO: Beyoncé pokazala, kako skrbi za svoje dolge, zdrave in sijoče lase

Ne, zvezdnica ne nosi lasulje! Beyoncé je pokazala negovalno rutino za svoje dolge in zdrave naravne lase. 42-letna pevka je na svojem Instagram profilu delila videoposnetek svojega umivanja…