fbpx

Seana ‘Diddyja’ Combsa zaradi nedavnega spolnega napada toži tudi glasbeni producent

Glasbeni producent, ki je delal s Seanom “Diddyjem” Combsom, je zadnji posameznik, ki toži glasbenega mogotca.

Diddy je bil do zdaj predmet štirih različnih tožb zoper njega zaradi spolnega napada, nadlegovanja, posilstva itd., zdaj pa se je oglasil še peti obtoževalec.

Rodney Jones, znan tudi kot Lil Rod, toži Diddyja zaradi spolnega napada in nadlegovanja od septembra 2022 do novembra 2023.

Glede na sodne dokumente, ki jih je pridobil People, je bil Rodney, ki je produciral devet pesmi na Diddyjevem zadnjem albumu, “priča, doživel in prestal veliko stvari, ki so zdaleč presegale njegovo vlogo producenta na albumu Love.”

Tožba navaja: “V vsem tem času, ko je živel z gospodom Combsom, je bil gospod Jones žrtev nenehnega nenaročenega in nepooblaščenega otipavanja in dotikanja njegovega anusa s strani gospoda Combsa.”

Rodney je izjavil, da mu je bilo neprijetno, ko je Diddy “hodil naokoli gol in se tuširal v ohišju iz prozornega stekla”, medtem ko sta živela skupaj.

Druge obtožbe v tožbi vključujejo Rodneyjevo trditev, da ga je spolno napadel bratranec Yung Miami, s katero je Diddy takrat hodil.

Rodney prav tako trdi, da ima posnetek “Mr. Combsa v svojih domovih v Kaliforniji, New Yorku, Deviških otokih Združenih držav in Floridi, kako oskrbuje mladoletnike in spolne delavce z alkoholnimi pijačami.”

V tožbi so imenovani tudi Diddyjev sin Justin, njegova vodja osebja Kristina Khorram, izvršni direktor Universal Music Group Sir Lucian Grainge in nekdanji izvršni direktor Motown Records Ethiopia Habtemariam.

Preberi si tudi:
Kimora Lee Simmons, Cassie, Sean Diddy Combs - Modna.si

Ženske razkrivajo vse več temnih plati Seana “Diddyja” Combsa

Nedavno je nekdanja dolgoletna partnerka Cassie vložila tožbo proti Seanu “Diddyju” Combsu, v kateri ga obtožuje posilstva in fizične zlorabe. Njegov odvetnik se je že odzval in zanikal…