Skrivnostna ceremonija: Kylie Jenner in Travis Scott poročena!

Le dva meseca po razhodu z dolgoletnim fantom Tygo, se je Kylie Jenner nedavno na skrivnostni ceremoniji poročila z novim fantom Travisom Scottom.

Kylie in Travis sta si večno zvestobo zaobljubila v njeni hiši v Calabasasu. To ni bil velik in glamurozen dogodek, kakršne so običajno poroke ostalih članov Kardashian-Jenner družine. Povabljenih je bilo le nekaj najbližjih prijateljev, za poroko pa naj bi od družinskih članov vedela le njena sestra Kendall Jenner, saj je po Kylinem mnenju ona edina oseba, ki ne paničari in ne dela drame.

Vir blizu para je razkril, da “tam ni bilo nobenih kamer od televizijske hiše E!, vendar pa je Kylie prosila svoje kolege, da posnamejo ta poseben trenutek s svojimi mobilnimi telefoni. Te posnetke ima namen uporabiti v svojem novem televizijskem šovu.”

19-letnica naj bi že pred poroko zapravljala na tisoče dolarjev za nov nakit in dizajnerska oblačila [za njega]. Poleg tega, da vedno ona plača njune skupne večerje, pa mu je obljubila tudi eksotične počitnice. Travisa je tudi prosila, naj se preseli v njeno 35 milijonov dolarjev vredno graščino na Beverly Hills-u, ki jo ima v najemu, saj noče v njej živeti sama s svojimi psmi.

Ne spreglej tudi, ali je Kylie Jenner ponesreči razkrila, da je imela plastično operacijo?