Domov » Moda & stil » TA oblačila bi stilisti slavnih odstranili iz tvoje garderobne omare

TA oblačila bi stilisti slavnih odstranili iz tvoje garderobne omare

Moda & stil
TA oblačila bi stilisti slavnih odstranili iz tvoje garderobne omare
📷 Figtny

Pregledati in izločiti oblačila iz garderobne omare je dobro narediti na vsakih nekaj mesecev. Poleg prestavljanja zimskih/poletnih oblačil iz zadnjega dela omare v ospredje (in obratno), bi morala v koš za doniranje dodati tudi sledečih 5 kosov oblačil – sploh veš, koliko klasičnih t-majic imaš v omari?

Poleg tega pa boš z redno selekcijo oblačil imela omaro vedno lepo organizirano in polno modnih kosov, ki jih dejansko nosiš dan za dnem. In da niti ne omenjamo prostora za nova oblačila, ki ga tako ali tako nikoli ni preveč, kajne?

Torej, od katerih petih modnih kosov bi se morala nemudoma posloviti?

1. Neujemajoče nogavice

(My Theresa)

Vsaka med nami ima v omari zagotovo nekaj nogavic, ki so čudežno izgubile svoj par. Prišel je skrajni čas, da pregledaš vse nogavice in izločiš tiste, ki so izgubile svojo boljšo polovico ter jih doniraš.

2. Bele majice z madeži

(WhoWhatWear)

Zgodi se tudi najboljšim. Svojo najljubšo belo majico si že tolikokrat nosila, da so se nanjo naselili ne najbolj privlačni rumenkasti madeži, ki jih z nobenim čistilom več ne moreš odstraniti. Vse ne-več-snežno-bele majice odstrani iz omare in najdi nove najljubše.

3. Petke, v katerih sploh ne moreš hoditi

(Missguided)

Morda si kupila številko premajhne, ker so bile ravno na popustu ali pa je višina pete v spletni trgovini izgledala občutno nižja – kakršenkoli je že razlog, če v čevljih ne moreš normalno hoditi, potem je čas, da se za vedno posloviš od njih. Te zanima, kako že na videz prepoznaš udoben čevelj?

4. Kavbojke, ki ti niso kot ulite

(Missguided)

Vsakih nekaj mesecev preglej svojo kolekcijo kavbojk in doniraj naprej tiste, ki se ti ne prilegajo več tako kot nekoč. Kavbojke po konstantnem nošenju in nešteto pranjih nekoliko izgubijo svojo obliko in povsem normalno je, da se sčasoma tvojemu telesu ne prilegajo več tako kot bi se morale.

5. Popackana bluza

(Missguided)

Tako kot na belo t-majico, se bodo tudi na tvojo najljubšo bluzo sčasoma naselili trdovratni madeži. Ne glede na to, ali so nastali pod pazduho zaradi deodoranta ali pa na sredini bluze od polite kave, prišel je čas, da se je znebiš.