fbpx

TO je negovalna krema, ki je rešila zamrznjeno premoženje princa Harryja

Neguje razpokane ustnice, suho obnohtno kožico – in celo premoženje med nogami!

Med vsemi zgodbami iz novega memoarja princa Harryja “Spare”, je le malo takšnih, ki so navdušile internet tako kot izpoved vojvoda suseškega o negovanju svojega “zmrznjenega lulčka” z Elizabeth Arden Eight Hour Cream, kultno priljubljeno kremo, ki jo uporabljajo številni člani kraljeve družine … vključno s Harryjem.

Vojvoda suseški je razkril, da je bilo po dobrodelnem potovanju na severni pol leta 2011 njegovo premoženje poškodovano zaradi hudega mraza.

“Moj pen*s je nihal med izredno občutljivim in mejno travmatiziranim,” je zapisal in povedal, da ga je prijatelj “nagovoril”, naj poskusi najbolj prodajano Elizabeth Arden mazilo.

Princ Harry  - Modna.si
Princ Harry na severnem polu (Foto: Profimedia)

“‘Moja mama je to uporabljala na svojih ustnicah. Hočeš, da dam to na svojega lulčka?'” se Harry spominja, da je vprašal svojega prijatelja, na kar je odgovoril: “‘Deluje, Harry. Zaupaj mi.'”

Vojvoda je v odlomku, ki je zgrozil marsikaterega bralca, nadaljeval: “Našel sem tubo in v trenutku, ko sem jo odprl, me je vonj popeljal skozi čas. Počutil sem se, kot da je moja mama tam v sobi.”

Uporabniki družbenih omrežij so se razgovorili po Harryjevemu razkritju – zlasti po tem, ko je Elizabeth Arden v ponedeljek objavila drzen tvit, v katerem je svoje izdelke reklamirala kot “izredno koristne v hladnejših mesecih.”

Kljub očitni nerodnosti nanašanja najljubšega kozmetičnega izdelka “tam spodaj”, kot je zapisal Harry, je Eight Hour Cream že desetletja priljubljena kraljeva krema. Celo pokojna kraljica Elizabeta II. naj bi jo uporabljala dvakrat na dan kot vlažilno kremo, poroča britanski Vogue.

Krema, ustvarjena leta 1930, si je prislužila ime po oboževalki blagovne znamke, ki jo je nanesla na otrokovo odrgnjeno koleno in ugotovila, da se je čarobno zacelilo po (uganila si) osmih urah.

Preberi si tudi:
Princ William, princ Harry - Modna.si

Princ Harry o nedavnem pretepu s princem Williamom: “Zbil me je na tla”

Princ Harry je spregovoril o fizičnem prepiru med njim in njegovim bratom princem Williamom v svoji novi knjigi “Spare”. 38-letni vojvoda suseški naj bi prihodnji teden izdal svoj…