fbpx

Ustnice Kylie Jenner zopet noro vroča tema

Vendar tokrat zaradi povsem drugačnega razloga!

Ustnice Kylie Jenner še vedno dvigujejo prah in fascinirajo. Pred dvema letoma je po dolgem času le priznala, da se poslužuje polnil, zdaj pa so njene ustnice zopet vroča tema, ampak zaradi povsem drugačnega razloga: na ameriških nagradah Golden Globes so bile vse oči usmerjene v Kylie-jine ustnice, ki pa so bile tokrat občutno manjše kot smo jih običajno vajeni na njej (dokaz je slika spodaj).


Po rdeči preprogi NBC Universal ‘after partyja’, ki je sledil po koncu že 74. nagrad Golden Globes se je Kylie sprehodila skupaj s sestro Kendall, njen vizažist Ariel Tejada pa je njeno ličenje ohranil naravno in preprosto ter se odločil za rožnata lica, zgolj glos na ustnicah in ogromno trepalnic. Kljub lepemu makeup-u pa so bile najbolj opazne Kylie-jine ustnice. Ariel je na svojem Instagram profilu objavil sliko Kylie in kar usuli so se pozitivni komentarji, da njen makeup izgleda zelo “dober”, “svež” in “subtilen”. V smislu velikosti so njene ustnice bistveno manj napihnjene kot so bile lansko leto – še posebej njena zgornja ustnica.

Seveda polnila za ustnice niso trajna. Injekcije hialuronske kisline se počasi raztapljajo, ko telo postopoma prebavlja kisline, kar je povsem naraven proces v telesu. Pri večini ljudi polnila za ustnice trajajo nekje 6 mesecev do eno leto, zato ni nič nenavadnega, da se Kylie-jine ustnice spreminjajo po velikosti in obliki. Je to morda začetek bolj naravnega pristopa k ličenju za lepotno ‘mogotko’ leta 2017? Bodimo realni – verjetno ne, je pa zelo lepo videti bolj naravno ličenje na resničnostni zvezdnici, četudi samo za eno noč.

Te zanima, kaj je Kylie razkrila Kim Kardashian o svojih najboljših lepotnih skrivnostih?