Zakaj manjše torbice postajajo vedno bolj popularne

Verjetno si tudi ti opazila, da manjše torbice postajajo zelo popularne in vedno bolj nadomeščajo včasih zelo priljubljene gromozanske torbe. In kaj to pomeni? Da se končno lahko poslovimo od neskončne črne luknje, v kateri smo tako vztrajno iskale ključe, šminko, denarnico,… In ko zazvoni telefon ga zdaj najdeš v pičli 0.0001 sekundi. Top!

Zelo popularne in priročne manjše torbice lahko opaziš v obliki torbic čez telo, toaletnih večernih torbic in pomanjšane verzije priljubljenih velikih modelov. Od žensk se nikakor več ne pričakuje, da ves čas tovorijo s seboj vse potrebne in nepotrebne stvari in imajo namesto tega pri sebi samo resnično nujne stvari, kot so telefon, ključi, osebna izkaznica, bančna kartica, šminka ali labela in nekaj malega gotovine.

Seveda pridejo dnevi, ko majhno torbico zamenja večja, saj včasih pač potrebuješ kakšno stvar več s seboj, ampak vedno dobro premisli, katere stvari boš dala v torbo. Kdaj si recimo nazadnje uporabila obliže, ki se ti že mesece valjajo na dnu torbice? Kolikokrat si pogledala brošuro od lepotnega salona, ki ti leži v stranskem predalu? V času pametnih telefonov lahko v vsakem trenutku odklikaš na njihovo spletno stran in pogledaš ponudbo. Plus pa je tudi ta, da nam prav zaradi takih telefonov ni več potrebno nositi s seboj notesnikov, ki so zasedli veliko in preveč prostora.

Aja, pa rdečih odtisov ročajev na ramenih ali podlahti od pretežkih torb tudi ne bomo prav nič pogrešale. Manjše je absolutno boljše, vsaj ko govorimo o torbicah!

Ali veš, kakšna je idealna teža tvoje torbe?