Zvezdniški nasveti: Kako shujšati tik pred pomembnim dogodkom

Ne glede na to ali se ti obeta poroka ali pa se v kratkem odpravljaš v tople kraje, kjer boš cele dneve poležavala na plaži, običajno pred takimi dogodki delamo nore ambiciozne načrte za izgubo telesne teže, da bi izgledale kar se da najbolje. No, sliši se veliko bolj enostavno kot dejansko je.

Narediš celotni plan, kaj boš jedla tekom tedna, koliko boš telovadila, potem pa se konec tedna zgodi … nenapovedan pizza party pri kolegici. S sladicami, seveda. Hrana, zaradi česar se tvojim brbončicam kar meša od veselja, tebi pa uniči celotni plan.

Resnično se ne bi smela za nič prikrajšati. Če si želiš kos pizze, si privošči kos pizze! Ostale dni pa upoštevaj spodnje zdrave nasvete, ki jih razkriva dietetik slavnih Philip Goglia.

Pij navadno vodo

“Pij navadno vodo, ne gazirane,” je razkril dietetik družine Kardashian-Jenner. “Poskusi spiti najmanj 1.5 litra in največ 3 litre vode na dan.”

Izloči mleko in mlečne izdelke

Philip priporoča, da ne uživaš “kruha, mlečnih izdelkov in alkohola 12 dni pred samim dogodkom.” Uživaj pa veliko “rib in zelenjavo za večerjo, vendar se izogibaj tisti zelenjavi, ki napihuje, kot so brokoli, cvetača in koruza.”

Naredi si kopeli z epsom soljo

Tole je zelo preprosto. “Večer pred dogodkom priporočam kopel z epsom soljo. 5 kilogramov epsom soli dodaj v kad z vodo in se v kopeli namakaj 20 minut. Nato se speri s hladno vodo, pojdi v posteljo in se naslednje jutro zbudi bolj vitka!” Sliši se zelo sproščujoče.

Naredi kardio

Kakršnakoli vadba enkrat na dan je dobra zate. “Naredi enourni kardio trening vsak dan, šest dni na teden – en dan delaj statični kardio, naslednji dan dinamični kardio. In nujno popij 1 liter tekočine med samim treningom.” Nikoli ne pozabi na H2O!