fbpx

Jennifer Lopez in Ben Affleck razkrila, zakaj sta se leta 2003 razšla, le tri dni pred poroko

Novi dokumentarec Jennifer Lopez The Greatest Love Story Never Told je poln res zanimivih informacij in na neki točki izvemo pravi razlog, zakaj sta se z zdajšnjim možem Benom Affleckom razšla tri dni pred njuno poroko leta 2003.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Izšel napovednik za film Jennifer Lopez ‘This Is Me…Now: A Love Story’

Pravkar je izšel napovednik za film This Is Me…Now: A Love Story od Jennifer Lopez! V napovedniku pa je razkrit tudi zvezdniški seznam igralcev, ki nastopajo v filmu.…

Jennifer v dokumentarcu pove: “Z Benom sva se razšla tri dni pred najino poroko. Imela sva načrtovano veliko poroko … 14 spremljevalcev in družic, tri dni prej pa sva se zlomila pod pritiskom.”

Ben se je strinjal in dodal: “Ko sva se z Jen prej razšla, je bil krivec za to ogromen nadzor nad najinim zasebnim življenjem.”

“V vseh teh letih je bilo res težko, ker se nisem počutila samo, kot da sem izgubila ljubezen svojega življenja, počutila sem se, kot da sem izgubila najboljšega prijatelja, ki sem ga kdaj imela. In toliko let nisem mogla govoriti, in to je bil najtežji del,” je povedala Jennifer.

V pogovoru na zaslonu, ki ga je imel par, jo je Ben vprašal: “Mislim, da morava oprostiti, odpustiti drug drugemu, da se premakniti s tega naprej. Ali mi oprostiš?” Jennifer se nato nasmehne.

Kasneje pove: “Ta razhod naju je oba usmeril na pot, da spoznava samega sebe in postaneva boljša človeka.”

“Misliš, da si mi do konca odpustila?” jo je vprašal, na kar je odgovorila: “Ja, mislim, da sem ti do konca odpustila. Mislim, da moram sama sebi nekatere stvari odpustiti.”

Preberi si tudi:
Ben Affleck, Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez o tem, zakaj je trajalo 18 let, da sta se ponovno združila z Benom Affleckom

Ben in Jennifer sta se poročila v Las Vegasu leta 2022. Jennifer Lopez je v odkritem pogovoru v oddaji The Kyle And Jackie O Show spregovorila o svojem…