Jennifer Lopez še nikoli ni bila tako vitka! Ali uživa shujševalno drogo Ozempic?

Jennifer Lopez je znana po svoji izklesani postavi, za katero tudi trdo gara. Postavo peščene ure je čez vikend odela v elegantno oprijeto obleko srednje dolžine v beli barvi. Videz je dopolnila z YSL čevlji in elegantno belo-rjavo krokodiljo torbico.

Čeprav je J.Lo znana po svoji predanosti obiskovanju fitnesa in redni telesni aktivnosti, številni oboževalci niso mogli spregledati, da v objavi izgleda vitkejša kot kdaj koli prej.

En oboževalec je komentiral: “Tukaj izgledaš zelo suha. Hujšaš???” “Kako je tako hitro shujšala,” je vprašal drugi komentator. En je preprosto zapisal: “Ozempic?”

Nekateri oboževalci pa so bili bolj osredotočeni na njen mladosten videz, saj je en uporabnik komentiral: “Postajaš vedno mlajša!”

J.Lo bo čez nekaj tednov tudi na Met Gali, velikem modnem dogodku leta. Tokrat ne samo prisotna, ampak bo 6. maja tudi sogostiteljica!

V videu na Instagramu, ki ga je delil Vogue, je žena Bena Afflecka povedala, da še vedno ni prepričana, v čem se bo sprehodila po stopnicah Metropolitanskega muzeja umetnosti.

“Imam nekaj različnih skic, še vedno se odločam,” je dejala in dodala, da je “ena tistih ljudi, ki se odločijo v zadnjem trenutku.”

Mama dveh otrok Met Galo, ki so jo poimenovali “največja noč v modi”, gosti skupaj z Anno Wintour, Bad Bunnyjem, Zendayo in Chrisom Hemsworthom.

Preberi si tudi:
Anna Wintour - Modna.si

Met Gala 2024: Razkrit dress code, 4 slavni obrazi in 2 častna sedeža

Razkrito, kdo bo zagotovo na Met Gala 2024! Vsakoletna gala prireditev, ki bo potekala prvi ponedeljek v maju, bo proslavila spomladansko razstavo The Costume Institute z naslovom “Sleeping…